Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO)

Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO)

De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) is een van de maatregelen van het kabinet om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. De regeling is voor zelfstandig ondernemers, waaronder zzp’ers. Het voorziet in een aanvullende uitkering voor levensonderhoud als het inkomen door de coronacrisis tot onder het sociaal minimum daalt. En in een lening voor bedrijfskapitaal om liquiditeitsproblemen als gevolg van de coronacrisis op te vangen.

Hoe en waar vraag ik de Tozo aan?

De informatie op deze pagina wordt nog aangepast op basis van de op donderdag 28 mei  aangekondigde veranderingen in noodpakket 2.0.

Een aanvraag voor de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) doet u bij uw woongemeente. Bekijk hoe u uw Tozo-aanvraag kunt voorbereiden.

Wat moet ik doen om aanspraak te maken op de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo)?

U kunt terecht bij uw woongemeente. Op de website van uw gemeente vindt u meer informatie. Ook wanneer u de vragen op krijgiktozo.nl invult wordt u doorgeleid naar de plek waar u de aanvraag bij uw gemeente kunt indienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *